Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Vayne Bookings

Welkom bij Vayne Bookings!

Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Allereerst: fijn dat u geïnteresseerd bent in pianist Jan Vayne!

Vayne bookings bedenkt, ontwikkelt en organiseert programma’s voor en met Jan Vayne. Samen met Jan ontstaan de mooiste creaties. Hierdoor bieden wij altijd exclusiviteit. En dat is toch immers waarnaar u op zoek bent!

  • Is uw organisatie voor haar klantendag, personeelsbijeenkomst of ander evenement op zoek naar een bijzonder en vooral passend programma met Jan Vayne eventueel in combinatie met een andere artiest?
  • Bent u op zoek naar een intiem, bruisend en soms ook ontroerend programma voor u en uw gasten tijdens een speciaal moment in uw leven zoals een bruiloft, jubileum of andere bijzondere gelegenheid?
  • Wilt u als orkest of koor uw evenement muzikaal laten omlijsten door Jan Vayne?

Dan heeft Vayne Bookings de oplossing voor u! U kunt denken aan Jan Vayne solo maar ook in samenwerking met andere artiesten, zoals zangeressen van internationale klasse, ensembles, cabaretiers en topsprekers  De speciaal voor u ontwikkelde (zakelijke)  programma’s vindt u hier op onze website.

Uw wensen en doelstellingen t.a.v. het evenement staan bij ons voorop. We hebben een actieve opstelling en verdiepen ons gericht in wat u wilt. Het programma en het repertoire worden uiteraard in samenspraak met u verder afgestemd.

De verzorging van uw totale evenement nemen wij desgewenst voor u uit handen. Wij zijn onafhankelijk en werken samen met organisaties die net zo gedreven zijn als wij.

Klinkt dit als muziek in uw oren? Aarzel dan niet en neem contact op met Petra van Hazendonk via 06-12705410. Met plezier informeert zij u persoonlijk naar de diverse mogelijkheden.

Een muzikale groet,

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This