Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Zondagmiddag matinee kerkconcert Petra Berger en Jan Vayne

Zondagmiddag matinee kerkconcert Petra Berger en Jan Vayne

Sfeervol en intiem concert met repertoire uit de wereld van de klassieke muziek, lichte muziek en kleinkunst.

Deze twee muzikale talenten, die als solisten de al jaren grote successen oogsten, bundelen sinds een aantal jaar hun krachten, zowel live op de bühne als op cd. Petra en Jan combineren op unieke wijze de wereld van de klassieke- en de lichte muziek en bezitten het vermogen “een gevoelige snaar” te raken bij hun publiek
Het repertoire is breed en omvat naast eigen stukken van hun met goud en platina bekroonde cd’s ook prachtig en herkenbaar materiaal uit de wereld van de popmuziek, kleinkunst, musical, en cross-over ; de populaire mix van klassiek en pop. De samenwerking tussen Jan Vayne en Petra Berger ontstaat in 2005 wanneer zij besluiten samen op tournee te gaan met de theaterconcerten “Van Bach tot Abba” en “Dichtbij”. Op veler verzoek verschijnt in 2009 hun album “Crystal” waarvan er duizenden exemplaren over de toonbank gaan.

Closer than Ever .In een intieme setting brengen zij repertoire uit verschillende muziekgenres. Eigenzinnig, ontroerend, inspirerend, persoonlijk en dit alles gepresenteerd met een vleugje luchtigheid en humor.
De vocale veelzijdigheid van Petra en Jan’s indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken. De uitvoeringen hebben als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Er zijn ongeveer 200 plaatsen beschikbaar op de locatie.

Datum : 27 November 2016
Aanvang: 14.30 uur
Adres: Berkhouterkerk, Kerkebuur7 172 te Berkhout
informatie over de locatie: www.berkhouterkerk.nl

Kaartprijs bij online bestelling en betaling: 23,00
Kaartprijs aan de kassa op de dag van het concert: 25,00

Reserveren kunt u hier

Pin It on Pinterest

Share This