Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Zondagmiddag 18-9 Den Haag Hotel Crowne Plaza- Concert Petra Berger & Jan Vayne

Zondagmiddag 18-9 Den Haag Hotel Crowne Plaza- Concert Petra Berger & Jan Vayne

Petra Berger en Jan Vayne geven zondagmiddag 18 September een intiem concert in het mooie hotel Crowne Plaza Den Haag – Promenade in Den Haag. Het hotel is gelegen tussen Scheveningen en de dynamische stad Den Haag.
Hofstad Den Haag is statig, chique, historisch en modern. Al eeuwenlang is het de stad van het Koningshuis en het regeringscentrum van Nederland. Dat maakt de stad een toplocatie voor een ontspannen weekendje weg.
Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade is zoals de stad zelf, statig, historisch maar ook modern. Het hotel heeft 174 hotelkamers, een aantal met uitzicht over de skyline van Den Haag of het rustgevende Van Stolkpark. Desgewenst kunt een bezoek aan het concert aanvullen met een diner- of overnachtingsarrangement. KLIK HIER voor meer informatie

Het concert “Closer than Ever”
In een intieme setting brengen Petra en Jan repertoire uit verschillende muziek genres. Eigenzinnig, ontroerend, inspirerend, persoonlijk en dit alles gepresenteerd met een vleugje luchtigheid en humor.
De vocale veelzijdigheid van Petra en Jan’s indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken. De uitvoeringen hebben als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Datum : 18 September 2016
Aanvang: 15.30 uur
Adres: Hotel Crowne Plaza Den Haag – Promenade, Van Stolkweg 1 in Den Haag
informatie over de locatie en de diner- en overnachtingsarrangementen : KLIK HIER

Kaartprijs bij online bestelling en betaling: 23,00
Kaartprijs aan de kassa op de dag van het concert: 25,00
DE EMAIL BEVESTIGING VAN UW BESTELLING IS TEVENS UW TOEGANGSBEWIJS

Pin It on Pinterest

Share This