Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Veel belangstelling voor Pink Ribbon concert Oudenbosch

Veel belangstelling voor Pink Ribbon concert Oudenbosch

Zo’n 500 personen waren zaterdagmiddag getuige van een schitterend concert in de Basiliek. De toegangsgelden en de opbrengst van de verkoop van producten van het organiserende Inspire2live gaan geheel naar Pink Ribbon, een project voor onderzoek naar uitgezaaide borstkanker.

Het uit 165 leden tellende Inspire2loveChoir kreeg deze keer gezelschap van de Urker Zangers. Naast sopraan Annelies Schep, organist André van Vliet en Jaap Klootwijk met slagwerk, was pianist Jan Vayne de grote publiekstrekker. Martin Meerkerk: “We zijn hier in Oudenbosch voor de eerste maal. Maar het is zowel wat betreft het aantal bezoekers als de kwaliteit van het concert, erg geslaagd. Wat heeft deze Basiliek een prachtige akoestiek. En dat de Urker Zangers als gastkoor hier optreden is fantastisch.”

Met een gezamenlijk optreden ter opening met I walk with God en Abide with me ter afsluiting was er van 14.30 tot 16.00 uur een zeer stemmige serie optredens voor een zeer goed doel. De bezoekers waren zich daar duidelijk van bewust.

Bron: http://www.bndestem.nl/

Pin It on Pinterest

Share This