Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

UITVERKOCHT – Familie Kerstconcert Christmas & Friends met Berget Lewis en Zo! Gospel Choir

UITVERKOCHT – Familie Kerstconcert Christmas & Friends met Berget Lewis en Zo! Gospel Choir

Op maandag 17 december a.s. om 20.00 uur (kerk open om 19.15 uur) organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs voor de 10e(!) keer het jaarlijkse Christmas & Friends Kerstconcert bij Kaarslicht in de zowel binnen als buiten stijlvol versierde Dorpskerk, Kerksingel 1 in Berkel en Rodenrijs.

Een jubileum dus en dat moet worden gevierd met een spectaculair programma! Het is ons gelukt dé Dutch queen of soul, R&B en gospel te contracteren, nl. niemand minder dan BERGET LEWIS. En ze komt niet alleen …. ze neemt vrienden mee: het fenomenale en welbekende Zo! Gospel Choir. Pure topkwaliteit van vaderlandse bodem, een waar feest voor de echte muziekliefhebber. Vanaf het podium in de Berkelse Dorpskerk wordt u overspoeld door gospel, soul, hartstocht en passie. De mooiste kerstklassiekers krijgen door deze samensmelting een adembenemend karakter. Verrassend, puur, kwetsbaar, vol bezieling maar ook swingend en dynamisch. Het belooft een fantastisch jubileumconcert te worden waar de vonken van afspatten!
Evenals in voorgaande jaren wordt ook dit concert mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en winkeliers in de regio.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 22,50 p.p. (incl. programmaboekje en After Party) en zijn vanaf woensdag 17 oktober a.s.:
– verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
– of te bestellen middels een e-mail naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk. Let op: als binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet is ontvangen komt uw reservering automatisch te vervallen!!
– indien voorradig, voor aanvang van het concert in de kerk.

Pin It on Pinterest

Share This