Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Twee nieuwe ambassadeurs: Jan Vayne & Hans van Breukelen!

Twee nieuwe ambassadeurs: Jan Vayne & Hans van Breukelen!

Trots zijn wij met onze twee nieuwe en enthousiaste ambassadeurs Jan Vayne en Hans van Breukelen. We stellen ze graag kort aan uw voor:

Jan Vayne kreeg al op vierjarige leeftijd pianolessen. Toen hij tien was, gaf hij al concerten en won hij zijn eerste prijzen. In 1990 behaalde hij op het conservatorium zijn solistendiploma. Jan Vayne heeft al vele cd’s uitgebracht, waarvan verschillende de platinastatus behaald hebben. Ook gaf hij vele concerten, in 1997 voor het eerst in de Verenigde Staten, o.a. in de Shakespeare Library in Washington ter gelegenheid van de tweede ambtstermijn van president Clinton.
Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem in Nederland aan het begin van de jaren 90 landelijke bekendheid. In het verleden heeft Jan ook met de Nederlandse producer en dj Armin van Buuren samengewerkt. Samen met Armin heeft hij het album Classical Trancelations (een mix van trance en klassieke muziek), en het nummer Serenity gemaakt. Jan Vayne verzorgt concerten in samenwerking met symfonieorkesten, ensembles, individuele musici, vocalisten, harmonieorkesten en koren.

Hans van Breukelen is voornamelijk bekend als voormalig keeper van FC Utrecht, PSV en het Nederlands voetbalelftal. Daarnaast was hij een van de belangrijkste spelers van het Nederlands voetbalelftal dat in 1988 Europees kampioen werd in toenmalig West-Duitsland. Hij speelde een belangrijke rol door in de finale een strafschop te stoppen. Door de beslissende momenten waarop Van Breukelen strafschoppen stopte, werd hij bekend als een echte strafschoppenspecialist. Hij wordt beschouwd als een van de beste Nederlandse keepers ooit.
Tegenwoordig geeft Hans van Breukelen managementtrainingen waar via een uitgestippelde strategie doelen gehaald dienen te worden met mensen met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Als ‘ervaringsdeskundige’ in het bedrijfsleven en de topsport heeft Hans van Breukelen een praktische visie ontwikkeld, die hij op doelgerichte wijze in presentaties, trainingen en workshops met mensen weet te delen.

Ronald2Emma, a journey for life

Liset, de 14 jarige dochter van William van de Pol is genezen van nierkanker. Een fantastisch feit, maar gelijk een gegeven dat Liset en haar familie een hele moeilijke tijd achter de rug hebben gehad. En die tijd is toch ook weer heel bijzonder geweest door de fantastische zorg die Liset en haar familie hebben gekend in het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Huis in Amsterdam. En daar wil William wat voor terug doen. Reden waarom hij samen met twee goede vrienden, Coen Hoogendijk en Evert Leideman het plan heeft opgevat om een fantastische, maar zware rit te rijden van Beijing naar Amsterdam. Volledig vanuit de ervaring van zijn dochter en al haar lotgenoten. Ver van huis beginnen aan een zware tocht die je terug moet voeren naar je eigen vertrouwde omgeving om vervolgens te vieren dat dit volbracht is.

Daarmee is Ronald2Emma, a journey for life geboren. Vanuit het verre China vertrekken op 10 mei 2013 5 motoren, 5 auto’s en 15 lotgenoten om de lange en barre tocht te ondernemen door 10 vreemde landen over 12.000 kilometer terug naar Nederland. Een enorm lange rit die naast de ervaring, ontberingen, indrukken en uitputtingslagen ook moet leiden tot een prachtige opbrengst voor de twee goede doelen; het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Kinderfonds. Letterlijk een journey4life dus die op vrijdag 7 juni eindigt in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam.

Meer informatie: http://www.ronald2emma.nl/

Pin It on Pinterest

Share This