Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

The Classical Proms 2016

classicalproms

Pianovirtuoos Jan Vayne en dirigent Pieter Jan Leusink hebben een verrassend klassiek programma samengesteld. U hoort in de ‘Ode aan Händel’ zijn Water Music in een bijzondere combinatie met bekende delen uit zijn Messiah. Jan Vayne zal in de stijl van de grote meester improviseren.

Mozarts Requiem kent contrasterende delen o.a: La crimosa en Dies Irae. Ze zijn verwerkt in een nieuwe compositie ‘Ode aan Mozart’ waarin de hoofdrol wordt vertolkt door pianist Jan Vayne en sopraan Olga Zinovieva.

Na de pauze worden de muzikale emoties diverser dankzij uitstappen naar andere stijlperioden. Van Caccini’s Ave Maria tot Nella Fantasia van Morricone. Jan Vayne zal op briljante wijze improviseren in klassieke stijl op thema’s die door het publiek worden aangereikt.

Magie

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands behoort tot de top van de authentieke uitvoeringspraktijk. Het resultaat van een langdurige relatie tussen musici, zangers en dirigent is de magie die de uitvoerenden weten te creëren tijdens de vele concerten die zij jaarlijks brengen

Data

vrijdag 28 oktober – Leiden Marekerk – 19.30
zaterdag 29 oktober – Utrecht Janskerk – 19.30
zondag 30 oktober – Alkmaar Grote Kerk – 15.00
zaterdag 5 november – Rotterdam Laurenskerk – 19.30
zondag 6 november – Amsterdam Concertgebouw – 14.15

Tickets

Tickets kunt u hier bestellen.

Pin It on Pinterest

Share This