Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

SNP Adviseurs Jongerenconcert – 1 september 2016 – Twello

Regionaal zeer getalenteerde jongeren en Jan Vayne met Iris Kroes tijdens het SNP Adviseurs Jongerenconcert

klompenfeest

Op de vooravond van het Klompenfeest, op donderdag 1 september a.s., is in de Martinuskerk te Twello het traditionele SNP adviseurs (voorheen Schimmel en Plante) Jongerenconcert. Het Jongerenconcert heeft als doelstelling jonge aankomende musici een podium te bieden. Het gaat dan om jongeren uit de gemeente Voorst en nabije regio. Ook dit jaar is er weer een keur aan jong en aanstormend talent dat zal optreden.

Om het Jongerenconcert een extra dimensie en glamour te gegeven zal dit jaar Jan Vayne optreden. Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem in Nederland aan het begin van de jaren 90 landelijke bekendheid. Vaynes handelsmerk is zijn volle haardos, Hij verzorgt concerten in samenwerking met symfonieorkesten, ensembles, individuele musici, vocalisten, harmonieorkesten en koren.

Hij treedt niet alleen op maar hij doet dit samen met Iris Kroes.

Iris Kroes een superieure harpiste met een onderscheidende prachtige stem. Harp en zang; een succesvolle bijzondere combinatie. Vul dat aan met het virtuoze pianospel van Jan Vayne en er ontstaat een spectaculaire chemie.

Onze getalenteerde jongeren die dit Jongerenconcert alle eer aan doen kunt u hier vinden. Het is echt de moeite waard om te komen luisteren en kijken naar dit met zorg samengesteld concert. Het concert vindt plaats in de Martinuskerk te Twello Duistervoorde. Kaarten voor het concert (inclusief een drankje in de pauze) komen vanaf 1 augustus in de voorverkoop bij Oonk of Multimate Klunder.

 

Datum: donderdag 1 september.

Aanvang concert 19.00 uur, kerk open om 18.30 uur.

Voor meer info zie de website www.klompenfeest.nl

Pin It on Pinterest

Share This