Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Shirma Rouse & Jan Vayne

Shirma Rouse & Jan Vayne

“Classic meets Soul”

Wat gebeurt er als je Klassiek met Soul combineert? Dat is niet te omschrijven, dat moet je meemaken! Een lady of soul en een pianovirtuoos: Shirma Rouse en Jan Vayne bundelen op spectaculaire wijze hun krachten.

“Classic meets Soul”: Een gloednieuwe prachtige combinatie van buitengewone klasse.

Jan en Shirma (eventueel aangevuld met backings) vinden elkaar feilloos en vullen elkaar onnavolgbaar aan.

Hun passie voor muziek wordt gelijk duidelijk. Verrassend, dynamisch, warm, stijlvol en meeslepend. Kortom een intense muzikale belevenis .

Shirma Rouse is geboren op Curaçao en woont nu in Rotterdam. Ze is een grote naam in de muziekwereld. Ze werkte met vele grote artiesten zoals, Chaka Khan, Micheal Bolton, Metropole Orkest, Intwine, Extince, Wouter Hamel, Candy Dulfer, Alain Clark, Anouk, Glennis Grace, Randal Corsen, Tribute 2 Bob Marley, Carlo de Wijs. . Ze heeft inmiddels een aantal prachtige CD’s uitgebracht. In 2013 ging Shirma Rouse met Anouk naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Ze werd door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres.

Datzelfde jaar deed Shirma mee aan The Voice of Holland. Alle stoelen draaiden tijdens haar auditie. Ze koos voor Trijntje Oosterhuis als coach. Sindsdien trekt ze in het hele land volle zalen en mag met recht gezegd worden dat Shirma een zangeres is met internationale allure!

Jan Vayne & Shirma Rouse: Wereldformaat van eigen bodem! Ze treffen u recht in het hart met Classic meets Soul”: Een ware belevenis. Dat wordt genieten!

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail me gerust. Met plezier bespreek ik met u de diverse mogelijkheden!

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This