Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Pearl Jozefzoon & Jan Vayne

Pearl Jozefzoon & Jan Vayne

De prachtige trefzekere warme stem van Pearl Jozefzoon in combinatie met de gloedvolle piano improvisaties van Jan Vayne zijn een genot voor het oor. Naast eigen repertoire krijgen ook de mooiste klassiekers door deze bijzondere samensmelting een eigen karakter. Het swingt, klinkt, vervoert en ontroert. Muziek uit het hart!

Pearl Jozefzoon werd in een klap bekend door haar deelname aan TVOH in 2011. Pearl heeft de opleiding Muziektheater gevolgd op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Haar hoofdvak Zang volgde ze bij Edward Hoepelman. Ze is werkzaam als zangeres, musicalactrice, docent, begeleidster van koren en ze geeft regelmatig musicalworkshops.

De wortels van deze alt/ mezzo-sopraan liggen in de R&B en Gospelmuziek. De afgelopen jaren heeft ze zich voornamelijk toegelegd op de verschillende stijlen muziek zoals musical, klassiek, pop-rock, jazz en close harmony.

Zij was te zien in verschillende theaterproducties (Hairspray, Legally Blonde) en ze zingt in een kerkkoor.

Pearl Jozefzoon en Jan Vayne creëren met hun innemende persoonlijkheid een intieme bijzondere sfeer. Het plezier spat ervan af. Stijlvol en ingetogen maar ook opzwepend en swingend.  Het repertoire wordt per gelegenheid afgestemd en staat altijd garant voor een spetterend hoogtepunt op uw event.

Eventueel aangevuld met o.a. een gitarist en backing vocals.

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail me gerust. Met plezier bespreek ik met u de diverse mogelijkheden!

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This