Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Optreden Jan Vayne, Petra Berger en Shirma Rouse – 15 december – Dorpskerk Berkel en Rodenrijs (Uitverkocht)

Optreden Jan Vayne, Petra Berger en Shirma Rouse – 15 december – Dorpskerk Berkel en Rodenrijs (Uitverkocht)

Vrienden van de Dorpskerk vieren eerste lustrum
Berkel en Rodenrijs – Op maandag 15 december organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs haar jaarlijkse Christmas with Friends Kerstconcert bij Kaarslicht in de zowel binnen als buiten stijlvol versierde Dorpskerk aan de Kerksingel 1. De Vrienden bestaan in oktober vijf jaar. Het lustrum zal met speciale gasten worden gevierd.

Op veler verzoek is besloten om Jan Vayne en Petra Berger nog een keertje te vragen. Maar, de Vrienden zouden de Vrienden niet zijn als het komende concert toch niet anders is dan dat van 2012. Naast Jan en Petra zal ook Shirma Rouse, bekend van haar tv-optredens in onder meer The Voice of Holland en De Wereld Draait Door, vergezeld van haar achtergrondzangers en -zangeressen, optreden.
Want wat gebeurt er als je klassiek met soul combineert? Dat is niet te omschrijven, dat moet je meemaken! De stichting is er trots op dat een wereldzangeres, een pianovirtuoos en een lady of soul: Petra Berger, Jan Vayne en Shirma Rouse speciaal voor dit concert in de Dorpskerk hun krachten bundelen.

Classic meets Soul

Jan-Vayne-Shirma-RouseEen gloednieuwe prachtige combinatie van buitengewone klasse. Jan, Petra en Shirma & backings vinden elkaar feilloos en vullen elkaar onnavolgbaar aan. Wereldformaat van eigen bodem. Hun passie voor muziek wordt direct duidelijk. Deze avond creëren ze een romantische, intieme kerstsfeer waarin de bezoekers vol passie worden meegenomen.
Evenals in voorgaande jaren wordt ook dit concert mogelijk gemaakt door bijdragen van bedrijven en winkeliers in de regio.

Kaartverkoop (Uitverkocht)
De kaarten voor het concert kosten € 20 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf vrijdag 24 oktober aanstaande:

  • verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
  • te bestellen door een e-mail te sturen naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com met vermelding van uw naam, adres en het aantal kaarten.

Na ontvangst van de betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, dus ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kaarten kerstconcert, krijgt men per e-mail een bevestiging van de reservering. De kaarten liggen op de avond van het concert klaar in de kerk.

Let op: als de stichting binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet heeft ontvangen dan komt de reservering automatisch te vervallen.
Indien voorradig zijn kaarten ook voor aanvang van het concert in de kerk verkrijgbaar.
Geregistreerde Vrienden kunnen vanaf heden per e-mail kaarten bestellen en betalen geen reserveringskosten.
Wie zich nu als Vriend aanmeldt, kan ook kaarten met voorrang bestellen. Door zich aan te melden als Vriend steunt men tegelijkertijd de instandhouding van de Dorpskerk. Vrienden betalen minimaal een bijdrage van € 10 per jaar (meer mag natuurlijk ook). Aanmelden kan via de website www. vriendendorpskerkberkel.nl.
De stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs is een zelfstandig orgaan dat zich inzet om het Rijksmonument de Dorpskerk in de huidige staat te behouden. Op de website is meer informatie te lezen.

Gezien de te verwachten belangstelling – in 2013 was het concert in één week uitverkocht! – raadt de stichting u aan niet te lang te wachten met het bestellen/kopen van kaarten, want op – op!

Pin It on Pinterest

Share This