Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

LIONS-VOORJAARSCONCERT: PEARL JOZEFZOON & JAN VAYNE

LIONS-VOORJAARSCONCERT: PEARL JOZEFZOON & JAN VAYNE

Vrijdag 12 april 2013

PEARL JOZEFZOON & JAN VAYNE

11E LIONS-VOORJAARSCONCERT TE ZEVENHUIZEN

Op 12 april a.s. zullen Pearl Jozefzoon en Jan Vayne de hoofdpersonen zijn tijdens het 11e Lions-Voorjaarsconcert in de Hervormde Kerk Zevenhuizen. Na het succes van Jan Vayne in 2010, Petra Berger in 2011, en Jan Vayne en Petra Berger samen in 2012 zal Jan Vayne nu ook Pearl begeleiden. De pianovirtuoos samen met een fantastische zangeres met een uniek en warm stemgeluid.  Muziekvereniging De Kleine Trompetter zal daarbij weer ondersteunend aanwezig zijn.

Ook het 11e Lions-Voorjaarsconcert is een benefietconcert, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan locale en regionale goede doelen. Het concert zal worden gehouden in de kerk met de uitzonderlijke akoestiek namelijk de Hervormde Kerk te Zevenhuizen. Garderobe, koffie of thee tijdens de pauze, en een full-colour programmaboekje zijn in de toegangsprijs begrepen. Na afloop bestaat de mogelijkheid na te praten en het concert te ‘evalueren’ in de recent herbouwde foyer met consumpties tegen uiterst scherpe prijzen.

Gelet op de grote belangstelling bestaat nu reeds de mogelijkheid voor dit concert kaarten te bestellen via de website (hier kaart(en) bestellen). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email dat uw kaart(en) gereserveerd zijn. In een later stadium zullen de kaarten dan per post worden toegezonden. Ook verkoop via de voorverkoopadressen, Reisburo De Zwaluw te Zevenhuizen, en De Fotoboetiek te Moerkapelle.

Datum: 12 april 2013
Tijd: 20.00 uur (zaal open 19.15 uur)
Locatie: Hervormde Kerk, Dorpsstraat 170, 2761 AJ Zevenhuizen
Toegangsprijs: € 17,50

 

 

Pin It on Pinterest

Share This