Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Let your soul Breathe – Laurenskerk Rotterdam – 17 september 2015

Let your soul Breathe – Hét Breathfulness event van 2015

Waarschijnlijk heb je al eerder ervaren wat Breathfulness Intensive harmoniserend ademen voor je kan betekenen…

Let your soul Breathe

Stel je eens voor hoe het zou zijn om met vele anderen te ademen, op een bijzondere plek met een afsluitende Breathfulness ademsessie onder begeleiding van speciaal hierop afgestemde live pianomuziek door Jan Vayne.

Allemaal elementen die elkaar versterken en samen zorgen voor een uitzonderlijke, ongelooflijk mooie ervaring! Geraakt door de uniek afgestemde piano-muziek van Jan Vayne ontstond het idee om op deze muziek te gaan ademen.

Het liefst met een grote groep mensen in een inspirerende omgeving. Nu is het zover en nodigen we jou uit om deze synergie met ons te gaan ervaren.

Het wordt een unieke dag waarin we vanuit bezieling een verdere diepgang realiseren die bijdraagt aan je weg van zelfrealisatie.

Vanuit vele invalshoeken, waaronder twee Breathfulness ademsessies, nemen we je mee om te ervaren wat ‘Let your soul Breathe’ inhoudt.

Alles wat zich aandient mag en kan er zijn. Vele Breathfulnesscoaches zullen aanwezig zijn om je te begeleiden en te zorgen voor een gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Wij zien er naar uit om samen met jou het synergetische effect te ervaren van deze bijzondere dag: de muziek, de ruimte, het aantal mensen en de verhoogde ener-getische trilling door de harmoniserende ademhaling.

Aanvang 12.30 uur, afsluiting 22.30 uur. Elementen van het event ‘Let your soul Breathe’ Meditatie – Harmoniserend ademen op inspirerende muziek – Diepgaande ontspanning – Hartverwarmend dansoptreden – Harmoniserend ademen op live begeleiding door Jan Vayne

Jan Vayne

Jan VayneJan Vayne is een bijzondere pianist die al op tienjarige leeftijd zijn eerste concert gaf. Een pianist die improvisatie tot een ware kunst heeft verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire muziek, altijd ervaar je zijn oorspronkelijke eigen stijl. Het is een buitengewone belevenis om naar zijn virtuoze pianospel te luisteren. Kenmerkend voor zijn muziek is het gevoel voor vrijheid. Door zijn muziek voel je de harmonie met je omgeving; een vibratie waardoor je je gelukkig voelt. Opgaan in dit pianospel is opgaan in het grotere.

 

Laurenskerk

LaurenskerkGebouwd tussen circa 1449 en 1525, is deze kerk het enige resterende monument uit het van oorsprong middeleeuwse Rotterdam. Voor velen staat de Laurenskerk symbool voor de geschiedenis van Rotterdam. Ook nu nog blijft de Laurenskerk een imposante aanwezigheid te midden van alle architectonische nieuwbouw. Niet alleen de architectonische stijl, maar ook de sfeer in het gebouw is imposant. Door de eeuwen heen zochten bezoekers bezieling; een moment van contemplatie.

Let your soul Breathe!

Zet deze datum vast in je agenda en meld je aan via www.letyoursoulbreathe.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met event@breathfulness.nl. Je investering voor dit event is € 199,-. Vanzelfsprekend is de dag geheel verzorgd en bieden we je fruit, drinken en een biologische & vegetarische maaltijd. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je tijdig aan.

Pin It on Pinterest

Share This