Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Kerstconcert Oude Kerk Delft op 12 en 13 december 2013

Jan Vayne, LA The Voices, Pearl Jozefzoon en Ernst Daniël Smid zetten de puntjes op de i!

De voorbereidingen voor de achtste editie van het Kerstconcert in de Oude Kerk Delft op 12 en 13 december a.s.zijn al bijna een jaar in volle gang. Vayne Bookings zorgde deze keer voor een unieke combinatie van diverse artiesten. Jan Vayne samen met LA The Voices, Pearl Jozefzoon en Ernst Daniël Smid. Afgelopen woensdagavond kwamen de organisatie, sponsors en artiesten op uitnodiging van Kerstconcert-sponsor De Zwetheul bij elkaar in het gelijknamige restaurant om de laatste puntjes op de i te zetten.

Deze muzikale talenten bundelen in dit bijzondere kerstprogramma hun krachten. Allen blinken zij uit in veelzijdigheid en weten zij hun publiek te verrassen.

Ze ontmoeten elkaar in december op  hoog niveau! Het publiek wordt meegenomen  op een muzikale reis in een romantische intieme kerstsfeer. Kortom: zet 12 of 13 december a.s. alvast in uw agenda!

Een link naar tickets volgt zodra de kaartverkoop start.

Jan Vayne, LA The Voices, Pearl Jozefzoon en Ernst Daniël Smid zetten de puntjes op de i!

Van links naar rechts: Remko Harms van LA The Voices, Pearl Jozefzoon, Jan Vayne, Chris Oomen van DSW zorgverzekeraar, Remko Bögermann van De Zwetheul, dirigent Gerard Breäs, Aad Reurings van RPP, Bram Rontberg van Rodi Media en organisatie Kerstconcert, Marco Hofland van Rabobank Zuid-Holland Midden, Ernst Daniël Smid en Peter William Strykes van LA The Voices. (foto: Koos Bommelé)

Pin It on Pinterest

Share This