Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Kerstconcert maandagavond 16 december 2013 (20.00 uur) dorpskerk Berkel en Rodenrijs! – UITVERKOCHT

Kerstconcert maandagavond 16 december 2013 (20.00 uur) dorpskerk Berkel en Rodenrijs! – UITVERKOCHT

Kerstconcert maandagavond 16 december a.s. (20.00 uur) dorpskerk Berkel en Rodenrijs!

CHRISTMAS & FRIENDS: Jan Vayne, Pearl Jozefzoon en LA The Voices

De muzikale vrienden Jan Vayne, Pearl Jozefzoon en LA The Voices bundelen speciaal voor ons jubileum kerstconcert bij kaarslicht hun krachten. En dat is werkelijk uniek! We zijn er dan ook trots op dat het ons gelukt is dit bijzondere kerstprogramma voor ons 5-jarig jubileum in huis te halen. Met hun innemende persoonlijkheden zorgen ze als geen ander voor kippenvel en emotie in onze sfeervolle dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. De mooiste kerstklassiekers krijgen door deze bijzondere samensmelting een adembenemend karakter. Een gloednieuwe prachtige combinatie waarin verschillende stijlen elkaar ontmoeten. De warme stem van Pearl Jozefzoon, de gloedvolle piano improvisaties van Jan Vayne en de onnavolgbare zangstemmen van LA the voices vinden elkaar feilloos op het podium. De liefde voor muziek bij deze vrienden wordt gelijk duidelijk. Deze avond creëren ze een romantische, intieme kerstsfeer waar u vol passie in meegenomen wordt! Een meeslepend familie kerstconcert voor vrienden, door vrienden! Verrassend, ontroerend, stijlvol, ingetogen, vol bezieling maar ook swingend en toegankelijk. Muziek uit het hart! Er ontstaat een uniek entre-nous tussen Jan, Pearl, Remko, Roy, Richy, Peter en het publiek. Kortom: deze sprookjesachtige jubileum avond mag u niet missen!

Christmas & Friends: Een onvergetelijk kerstconcert voor jong en oud. Voor vrienden, door vrienden!

Natuurlijk wordt ook dit concert gevolgd door de traditionele Afterparty op het kerkplein.

Kaartverkoop (UITVERKOCHT)
De kaarten voor het concert kosten € 18,00 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf vrijdag 25 oktober a.s.

  • Verkrijgbaar bij boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs,
  • Te bestellen door een e-mail te sturen naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com met vermelding van uw naam, adres en het aantal kaarten. Na ontvangst van uw betaling van € 18,00 dan wel een veelvoud hiervan op rekeningnr. 153722606 ten name van stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kaarten kerstconcert, krijgt u per e-mail een bevestiging van uw reservering. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk
  • Indien voorradig voor aanvang van het concert in de kerk.

http://www.vriendendorpskerkberkel.nl/agenda.html

Pin It on Pinterest

Share This