Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Jan Vayne Valentijnsconcert – vrijdag 14 februari 2014 20:00 uur – Edesche Concertzaal

Jan Vayne Valentijnsconcert – vrijdag 14 februari 2014 20:00 uur – Edesche Concertzaal

Jan Vayne maakt nog eens zijn opwachting in de Edesche Concertzaal, en wel op Valentijnsdag! Luister samen met je geliefde naar het prachtige spel van Jan en naar zijn geweldige improvisatietalent. Geef door wat je graag hoort en Jan speelt het voor je. Maak het romantisch avondje compleet en neem je beminde mee uit: geniet vooraf van een driegangendiner bij Stadscafé Oscar in Ede met het Valentijnsarrangement.

Jan Vayne improviseert mét het publiek

Van Abba tot Queen en van Ave Maria tot Hallelujah: Jan Vayne speelt wat je wilt! Noem een lied, geef een naam, neurie een wijs. Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal. Jan Vayne zal die 9 extra toetsen van deze concertvleugel zeker gaan gebruiken. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel… En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

“Ik giet muziek niet in constructies”, vertelt Jan Vayne tijdens een portretterend interview  met de Edesche Concertzaal Magazine. Lees het interview.

Beluister één van ‘s werelds mooiste vleugels

Jan Vayne speelt op één van ‘s werelds mooiste vleugels in de nieuwe Edesche Concertzaal: de Bösendorfer Imperial 290. Deze tot acht octaven uitgebreide vleugel is bijna 3 meter lang, en geeft mede daardoor een schitterende klank. In Nederland is deze concertvleugel alleen in de nieuwe Edesche Concertzaal te vinden, een adembenemende kans om de bekende Jan Vayne samen met deze unieke vleugel te beluisteren. Anna Tyshayeva, uit onze serie ‘Wereldpianisten’, merkte over deze vleugel op: “Real excellent”, Wibi Soerjadi over de combinatie met deze concertzaal: “fenomenale akoestiek” en anderen: “alles is perfect”. Na zijn eerste concert in de Edesche Concertzaal was Jan razend enthousiast: “Fantastische sfeer, prachtige vleugel/orgel en tot 14 februari!”

Kom luisteren in de intieme Edesche Concertzaal

De nieuwe Edesche Concertzaal, gezien vanaf Balkon Noord.De Edesche Concertzaal is bezig met zijn eerste seizoen, het try out seizoen. Volledig ongesubsidieerd is in korte tijd een mooie concertzaal, zeer geschikt voor kamermuziek, tot stand gekomen. Bezoek de Edesche Concertzaal, zowel voor het Edese publiek als voor bezoekers uit heel Nederland de moeite van het bezoeken waard. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken.

Waar en wanneer

Aanvangstijd: vrijdag 14 februari 2014, 20:00 uur

De concertzaal is 45 minuten voor aanvang van het concert open. Kom op tijd, zodra het concert begonnen is verlenen wij geen toegang meer tot de concertzaal. Dan dient u te wachten tot de pauze.

Edesche Concertzaal, Amsterdamseweg 9, Ede

Contact met organisator

Edesche Concertzaal
0318 200 214
info@ticketjames.com
http://www.edescheconcertzaal.nl/

Kassaverkoop

Koop vooraf tickets, online of bij één van de verkooppunten. Dan bent u verzekerd van een plaats en kunt u bij de kassa gelijk doorlopen. Als u vooraf kaarten koopt, is dat bovendien goedkoper.

Onderstaande prijzen gelden aan de kassa op de dag van het concert:

Concertzaal Beneden: € 28,00
Kinderen tot 18 jaar Concertzaal Beneden: gratis
Balkon Oost: € 28,00
Balkon Noord: € 25,00
Studenten Balkon Noord: € 18,75

TICKETS

Tickets kunt u bestellen via: https://ticketjames.com/nl/tickets/53-jan-vayne-valentijnsconcert

Pin It on Pinterest

Share This