Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Jan Vayne, Pearl Joan Jozefzoon, Iris Kroes, Noortje van Middelkoop, Ger. Mannenkoor Noord-Drenthe, Politie Mannenkoor Noord-Nederland.

Jan Vayne, Pearl Joan Jozefzoon, Iris Kroes, Noortje van Middelkoop, Ger. Mannenkoor Noord-Drenthe, Politie Mannenkoor Noord-Nederland.

Op donderdag 5 mei 2016 zal in de grote zaal van de Nieuwe Kolk het eerste bevrijdingsconcert van Assen plaatsvinden. Het is gelukt om Jan Vayne (piano), Iris Kroes (harp en zang), Pearl Joan (zang) en Noortje van Middelkoop (panfluit en accordeon) naar Assen te halen. Deze landelijk bekende solisten zullen u een niet te vergeten avond bezorgen. Ze treden samen op met het Politiemannenkoor Noord-Nederland en het Gereformeerd mannenkoor Noord-Drenthe. Er zullen veel vaderlandse- en bekende bevrijdings-liederen ten gehore worden gebracht.

De artistiek leider is de, voor het Noorden, welbekende organist/pianist en dirigent Marnix Onrust uit Assen. Nieuwsgierig geworden naar dit concert? Bestel dan nu uw kaarten, want vol is vol. Voor vragen kunt u contact opnemen met Enno Top (voorzitter van het comité). U kunt mailen naar: info@bevrijdingsconcertassen.nl

Donderdag 5 mei 2016
Aanvang: 20.00 uur
Bevrijdingsconcert Assen
Theater De Nieuwe Kolk

Info en kaarten: https://www.dnk.nl/theater/dag/2016-05-05

Poster

Pin It on Pinterest

Share This