Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Jan Vayne Kerstconcert 2016

Jan Vayne Kerstconcert 2016

Vier kerst met Jan Vayne

Voor de vijfde keer maakt Jan Vayne zijn opwachting met een kerstconcert in de Edesche Concertzaal. Het kerstconcert is daarmee niet alleen een onmisbare traditie, het is sowieso een heerlijk uitje voor in de kerstvakantie met de hele familie. Beluister het wondermooie spel van Jan op de bijzondere concertvleugel of het schitterende orgel, vraag een nummer aan en geniet van een ontspannen, intieme avond vlak voor kerst.

“Muziek maken, optreden of niks doen: ik bepaal zelf wat ik doe”
“Ik vraag me altijd af wat ik werkelijk mooi vind om te doen. Zoals het concert in de Edesche Concertzaal, daar heb ik zin in, dat mag wat mij betreft ook morgen wel gebeuren. Je moet het eigenlijk voor niets willen doen. Niet voor geld, aandacht, aanzien of dat soort flauwekul.”
(Lees het interview met Jan Vayne.)

Improviseren mét het publiek

“Bijna alle mensen hebben de behoefte om te praten,” vertelt Jan Vayne. “Maar ik praat als het ware van me af als ik aan het spelen ben, ik hoef daarom ook nooit mijn best te doen en ik heb geen last van zorg of twijfel als ik speel. Dat zorgt voor een comfortabele sfeer.” Praat mee en noem een lied, neurie een wijsje of geef een naam. Van Abba tot Queen en van O Holy Night tot Hallelujah: Jan Vayne speelt wat je wilt! Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal, waarbij hij die negen extra toetsen van de concertvleugel zeker gebruikt. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel… En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

 

 

Tickets

Tickets kunt u bestellen via https://tickets.edescheconcertzaal.nl/

Pin It on Pinterest

Share This