Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Iris Kroes & Jan Vayne

Iris Kroes & Jan Vayne

Intiem, subtiel , ingetogen, ontroerend en verrassend. Iris Kroes een superieure harpiste met een onderscheidende prachtige stem. Harp en zang; een succesvolle bijzondere combinatie. Vul dat aan met het virtuoze pianospel van Jan Vayne en er ontstaat een spectaculaire chemie. Ze ontmoeten elkaar op hoog niveau en slepen het publiek op onnavolgbare wijze mee. Er ontstaat een warme authentieke sfeer; een uniek ‘onderonsje’ tussen Jan, Iris en de gasten. Jan en Iris gaan allebei graag de interactie aan met het publiek. Hierdoor ontstaat een prachtig samenspel waar de mensen nog lang over napraten.

Iris heeft een groot vertellend vermogen en raakt bij haar publiek een gevoelige snaar. Iris Kroes is de grote winnaar van de tweede editie van The voice of Holland! Iris Kroes uit het team van Marco Borsato, is uniek vanwege haar talent voor zang in combinatie met het bespelen van haar harp. Sinds augustus 2012 ligt haar debuutalbum FIRST in de winkel en haar nieuwe singel NEVER COMING BACK is net uitgekomen. Op dit moment tourt ze door de theaters met een strijkensemble en band.

Kortom: Bent u op zoek naar een nieuw, verrassend programma? Dan zit u met Iris en Jan gebeiteld. Dat wordt muzikaal genieten!

Iris Kroes is uiteraard ook solo te boeken.

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail me gerust. Met plezier bespreek ik met u de diverse mogelijkheden!

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This