Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

UITVERKOCHT : Christmas & Friends Maandag 19 december a.s. Dorpskerk Berkel en Rodenrijs Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

UITVERKOCHT : Christmas & Friends Maandag 19 december a.s. Dorpskerk Berkel en Rodenrijs Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

Christmas & Friends: Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

Een pianovirtuoos, een wereldzangeres en een authentiek swingend gospel koor: Jan Vayne, Petra Berger en Zo! Gospel Choir.
Inspiratie wordt geboren en muzikale klanken krijgen maandag 19 december a.s. vorm in de sfeervolle Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. En hoe kan het ook anders. Onze “good old Friends” ontmoeten elkaar in een nieuwe setting. En daar zijn we blij mee! Want wat gebeurt er als je klassiek met gospel combineert? Dat is niet te omschrijven, dat moet je meemaken. Jan, Petra en Zo! vinden elkaar feilloos en vullen elkaar onnavolgbaar aan. Een ware belevenis; dat wordt genieten! Op eigenzinnige, humoristische en ontroerende wijze nemen zij u mee op een muzikale rondreis langs de mooiste kerstklassiekers. Er onstaat een prachtige entre-nous tussen Jan, Petra, Zo! Gospel Choir en u als gast. Ze treffen u recht in het hart.

gospel-choir-zoChristmas with Friends: voor Vrienden, door Vrienden! Puur, kwetsbaar, vol bezieling maar ook swingend en dynamisch. Alle ingrediënten voor een intieme kerstsfeer zijn aanwezig. Kortom: Hier moet je bij zijn!
Na het concert is er de traditionele “After Party” op het Kerkplein.
Het concert start om 20.00 uur; kerk open om 19.15 uur.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 20,00 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf woensdag 19 oktober a.s.:

  • verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
  • te bestellen middels een e-mail naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.
    Let op: als binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet is ontvangen komt uw reservering automatisch te vervallen!!
  • indien voorradig, voor aanvang van het concert in de kerk.

Bent u Vriend? Geregistreerde Vrienden kunnen vanaf heden per e-mail kaarten bestellen en betalen géén reserveringskosten.
Nog geen Vriend? Meld u nu aan (minimale bijdrage € 10 per jaar). Dan kunt ook u kaarten met voorrang bestellen en steunt u tegelijkertijd de instandhouding van de Dorpskerk!
Gezien de enorme belangstelling in de afgelopen jaren (binnen 2 weken uitverkocht) raden wij u aan niet te lang te wachten. OP = OP!!

Pin It on Pinterest

Share This