Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Nieuws

Jan Vayne Kerstconcert 2016

Door op 23 nov 2016 in Nieuws

Jan Vayne Kerstconcert 2016

Vier kerst met Jan Vayne

Voor de vijfde keer maakt Jan Vayne zijn opwachting met een kerstconcert in de Edesche Concertzaal. Het kerstconcert is daarmee niet alleen een onmisbare traditie, het is sowieso een heerlijk uitje voor in de kerstvakantie met de hele familie. Beluister het wondermooie spel van Jan op de bijzondere concertvleugel of het schitterende orgel, vraag een nummer aan en geniet van een ontspannen, intieme avond vlak voor kerst.

“Muziek maken, optreden of niks doen: ik bepaal zelf wat ik doe”
“Ik vraag me altijd af wat ik werkelijk mooi vind om te doen. Zoals het concert in de Edesche Concertzaal, daar heb ik zin in, dat mag wat mij betreft ook morgen wel gebeuren. Je moet het eigenlijk voor niets willen doen. Niet voor geld, aandacht, aanzien of dat soort flauwekul.”
(Lees het interview met Jan Vayne.)

Improviseren mét het publiek

“Bijna alle mensen hebben de behoefte om te praten,” vertelt Jan Vayne. “Maar ik praat als het ware van me af als ik aan het spelen ben, ik hoef daarom ook nooit mijn best te doen en ik heb geen last van zorg of twijfel als ik speel. Dat zorgt voor een comfortabele sfeer.” Praat mee en noem een lied, neurie een wijsje of geef een naam. Van Abba tot Queen en van O Holy Night tot Hallelujah: Jan Vayne speelt wat je wilt! Jan Vayne improviseert op de unieke Bösendorfer Imperial 290 van de Edesche Concertzaal, waarbij hij die negen extra toetsen van de concertvleugel zeker gebruikt. De muzikant speelt niet alleen op de Bösendorfer, maar ook op het orgel… En dat kan hij fabelachtig goed! Breng een plezierige avond door met Jan Vayne in de sfeervolle Edesche Concertzaal.

 

Een korte sfeerimpressie

Jan Vayne was al eerder in de Edesche Concertzaal, net in de begintijd. Een korte impressie van zijn fabuleuze spel:

Tickets

Tickets kunt u bestellen via https://tickets.edescheconcertzaal.nl/

UITVERKOCHT : Christmas & Friends Maandag 19 december a.s. Dorpskerk Berkel en Rodenrijs Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

Door op 2 nov 2016 in Nieuws

UITVERKOCHT : Christmas & Friends Maandag 19 december a.s. Dorpskerk Berkel en Rodenrijs Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

Christmas & Friends: Jan Vayne, Petra Berger & Zo! Gospel Choir

Een pianovirtuoos, een wereldzangeres en een authentiek swingend gospel koor: Jan Vayne, Petra Berger en Zo! Gospel Choir.
Inspiratie wordt geboren en muzikale klanken krijgen maandag 19 december a.s. vorm in de sfeervolle Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. En hoe kan het ook anders. Onze “good old Friends” ontmoeten elkaar in een nieuwe setting. En daar zijn we blij mee! Want wat gebeurt er als je klassiek met gospel combineert? Dat is niet te omschrijven, dat moet je meemaken. Jan, Petra en Zo! vinden elkaar feilloos en vullen elkaar onnavolgbaar aan. Een ware belevenis; dat wordt genieten! Op eigenzinnige, humoristische en ontroerende wijze nemen zij u mee op een muzikale rondreis langs de mooiste kerstklassiekers. Er onstaat een prachtige entre-nous tussen Jan, Petra, Zo! Gospel Choir en u als gast. Ze treffen u recht in het hart.

gospel-choir-zoChristmas with Friends: voor Vrienden, door Vrienden! Puur, kwetsbaar, vol bezieling maar ook swingend en dynamisch. Alle ingrediënten voor een intieme kerstsfeer zijn aanwezig. Kortom: Hier moet je bij zijn!
Na het concert is er de traditionele “After Party” op het Kerkplein.
Het concert start om 20.00 uur; kerk open om 19.15 uur.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 20,00 p.p. (inclusief programmaboekje en After Party) en zijn vanaf woensdag 19 oktober a.s.:

  • verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs;
  • te bestellen middels een e-mail naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Na ontvangst van uw betaling + € 2,00 reserveringskosten (per reservering, ongeacht het aantal kaarten) op rekeningnr. NL67RABO0153722606 t.n.v. stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, o.v.v. kerstconcert, ontvangt u per e-mail een bevestiging. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor u klaar in de kerk.
    Let op: als binnen een week na aanmelding het verschuldigde bedrag nog niet is ontvangen komt uw reservering automatisch te vervallen!!
  • indien voorradig, voor aanvang van het concert in de kerk.

Bent u Vriend? Geregistreerde Vrienden kunnen vanaf heden per e-mail kaarten bestellen en betalen géén reserveringskosten.
Nog geen Vriend? Meld u nu aan (minimale bijdrage € 10 per jaar). Dan kunt ook u kaarten met voorrang bestellen en steunt u tegelijkertijd de instandhouding van de Dorpskerk!
Gezien de enorme belangstelling in de afgelopen jaren (binnen 2 weken uitverkocht) raden wij u aan niet te lang te wachten. OP = OP!!

The Classical Proms 2016

Door op 13 sep 2016 in Nieuws

classicalproms

Pianovirtuoos Jan Vayne en dirigent Pieter Jan Leusink hebben een verrassend klassiek programma samengesteld. U hoort in de ‘Ode aan Händel’ zijn Water Music in een bijzondere combinatie met bekende delen uit zijn Messiah. Jan Vayne zal in de stijl van de grote meester improviseren.

Mozarts Requiem kent contrasterende delen o.a: La crimosa en Dies Irae. Ze zijn verwerkt in een nieuwe compositie ‘Ode aan Mozart’ waarin de hoofdrol wordt vertolkt door pianist Jan Vayne en sopraan Olga Zinovieva.

Na de pauze worden de muzikale emoties diverser dankzij uitstappen naar andere stijlperioden. Van Caccini’s Ave Maria tot Nella Fantasia van Morricone. Jan Vayne zal op briljante wijze improviseren in klassieke stijl op thema’s die door het publiek worden aangereikt.

Magie

The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands behoort tot de top van de authentieke uitvoeringspraktijk. Het resultaat van een langdurige relatie tussen musici, zangers en dirigent is de magie die de uitvoerenden weten te creëren tijdens de vele concerten die zij jaarlijks brengen

Data

vrijdag 28 oktober – Leiden Marekerk – 19.30
zaterdag 29 oktober – Utrecht Janskerk – 19.30
zondag 30 oktober – Alkmaar Grote Kerk – 15.00
zaterdag 5 november – Rotterdam Laurenskerk – 19.30
zondag 6 november – Amsterdam Concertgebouw – 14.15

Tickets

Tickets kunt u hier bestellen.

PIANOVIRTUOOS JAN VAYNE & DAMES DANZI – 2 september 2016 – Voorschoten

Door op 19 aug 2016 in Nieuws

PIANOVIRTUOOS JAN VAYNE & DAMES DANZI – 2 september 2016 – Voorschoten

Jan gaat de interactie aan met het publiek! Met zwier en buitengewone klasse leiden Jan en de Dames u door de muziek-geschiedenis; via Mozart naar Strauss, van menuet tot wals, van ragtime tot tango. Aangevuld met de prachtige stem van Waldin Roes. Via Boogie Woogie en The Entertainer tot Viljalied en Salut d’Amour van Edward Elgar. I.s.m. de Herensociëteit VHS.

 

 

Vrijdag 2 september 2016
Concert Jan Vayne & Dames Danzi strijkkwartet

MusiCultura
Het Kruispunt, schoolstraat 2, Voorschoten

20.15 – 22.15 uur

Toegangskaarten € 25,- via reserveren@musicultura.nl of Indien nog beschikbaar 3 kwartier voor aanvang bij de zaal.

Meer informatie: http://www.musicultura.nl

SNP Adviseurs Jongerenconcert – 1 september 2016 – Twello

Door op 19 aug 2016 in Nieuws

Regionaal zeer getalenteerde jongeren en Jan Vayne met Iris Kroes tijdens het SNP Adviseurs Jongerenconcert

klompenfeest

Op de vooravond van het Klompenfeest, op donderdag 1 september a.s., is in de Martinuskerk te Twello het traditionele SNP adviseurs (voorheen Schimmel en Plante) Jongerenconcert. Het Jongerenconcert heeft als doelstelling jonge aankomende musici een podium te bieden. Het gaat dan om jongeren uit de gemeente Voorst en nabije regio. Ook dit jaar is er weer een keur aan jong en aanstormend talent dat zal optreden.

Om het Jongerenconcert een extra dimensie en glamour te gegeven zal dit jaar Jan Vayne optreden. Zijn piano-improvisaties van popmuziek van onder meer Queen bezorgden hem in Nederland aan het begin van de jaren 90 landelijke bekendheid. Vaynes handelsmerk is zijn volle haardos, Hij verzorgt concerten in samenwerking met symfonieorkesten, ensembles, individuele musici, vocalisten, harmonieorkesten en koren.

Hij treedt niet alleen op maar hij doet dit samen met Iris Kroes.

Iris Kroes een superieure harpiste met een onderscheidende prachtige stem. Harp en zang; een succesvolle bijzondere combinatie. Vul dat aan met het virtuoze pianospel van Jan Vayne en er ontstaat een spectaculaire chemie.

Onze getalenteerde jongeren die dit Jongerenconcert alle eer aan doen kunt u hier vinden. Het is echt de moeite waard om te komen luisteren en kijken naar dit met zorg samengesteld concert. Het concert vindt plaats in de Martinuskerk te Twello Duistervoorde. Kaarten voor het concert (inclusief een drankje in de pauze) komen vanaf 1 augustus in de voorverkoop bij Oonk of Multimate Klunder.

 

Datum: donderdag 1 september.

Aanvang concert 19.00 uur, kerk open om 18.30 uur.

Voor meer info zie de website www.klompenfeest.nl

Zondagmiddag 18-9 Den Haag Hotel Crowne Plaza- Concert Petra Berger & Jan Vayne

Door op 25 jul 2016 in Nieuws

Zondagmiddag 18-9 Den Haag Hotel Crowne Plaza- Concert Petra Berger & Jan Vayne

Petra Berger en Jan Vayne geven zondagmiddag 18 September een intiem concert in het mooie hotel Crowne Plaza Den Haag – Promenade in Den Haag. Het hotel is gelegen tussen Scheveningen en de dynamische stad Den Haag.
Hofstad Den Haag is statig, chique, historisch en modern. Al eeuwenlang is het de stad van het Koningshuis en het regeringscentrum van Nederland. Dat maakt de stad een toplocatie voor een ontspannen weekendje weg.
Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade is zoals de stad zelf, statig, historisch maar ook modern. Het hotel heeft 174 hotelkamers, een aantal met uitzicht over de skyline van Den Haag of het rustgevende Van Stolkpark. Desgewenst kunt een bezoek aan het concert aanvullen met een diner- of overnachtingsarrangement. KLIK HIER voor meer informatie

Het concert “Closer than Ever”
In een intieme setting brengen Petra en Jan repertoire uit verschillende muziek genres. Eigenzinnig, ontroerend, inspirerend, persoonlijk en dit alles gepresenteerd met een vleugje luchtigheid en humor.
De vocale veelzijdigheid van Petra en Jan’s indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken. De uitvoeringen hebben als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Datum : 18 September 2016
Aanvang: 15.30 uur
Adres: Hotel Crowne Plaza Den Haag – Promenade, Van Stolkweg 1 in Den Haag
informatie over de locatie en de diner- en overnachtingsarrangementen : KLIK HIER

Kaartprijs bij online bestelling en betaling: 23,00
Kaartprijs aan de kassa op de dag van het concert: 25,00
DE EMAIL BEVESTIGING VAN UW BESTELLING IS TEVENS UW TOEGANGSBEWIJS

Zondagmiddag 16-10 Concert Zwolle- Petra Berger & Jan Vayne

Door op 29 jun 2016 in Nieuws

Zondagmiddag 16-10 Concert Zwolle- Petra Berger & Jan Vayne

Closer than Ever. In een intieme setting en op een heel bijzondere locatie ; de voormalige watertoren De Koperen Hoogte in Zwolle, brengen Petra en Jan repertoire uit verschillende muziek genres. Eigenzinnig, ontroerend, inspirerend, persoonlijk en dit alles gepresenteerd met een vleugje luchtigheid en humor.
De vocale veelzijdigheid van Petra en Jan’s indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken. De uitvoeringen hebben als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten. Na het concert kunt u gebruik maken van het speciale diner- en/of overnachtingsarrangement.

Datum : 16 Oktober 2016
Aanvang: 15.30 uur
Adres: De Koperen Hoogte, Lichtmisweg 51 te Zwolle (langs de A28)
informatie over de locatie en de diner- en overnachtingsarrangementen : KLIK HIER

Kaartprijs bij online bestelling en betaling: 23,00
Kaartprijs aan de kassa op de dag van het concert: 25,00

Reserveren

Reserveren via: http://petraberger.nl/

Petra Berger & Jan Vayne Closer than ever – 21 oktober – Emmen

Door op 10 mei 2016 in Nieuws

Petra Berger & Jan Vayne Closer than ever –  21 oktober – Emmen

Petra Berger en Jan Vayne, die als solisten de afgelopen jaren grote successen oogstten, bundelen sinds 2005 regelmatig hun krachten op de bühne en hun albums. Beiden verstaan de kunst om de gevoelige snaar te raken en blinken uit in veelzijdigheid: ze draaien er hun hand niet voor om te switchen tussen popmuziek, musical en pop.

‘Closer than ever’ is een intiem concert, waarin Berger en Vayne met persoonlijke verhalen over het leven en de liefde de muziekstukken inleiden. Op eigenzinnige, humoristische en soms ontroerende wijze brengen de wereldzangeres en de pianovirtuoos herkenbaar repertoire dat de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Meer informatie: http://www.atlastheater.nl/

‘Lente Concert’ Petra Berger en Jan Vayne – 26 maart 2017

Door op 9 mei 2016 in Nieuws

‘Lente Concert’ Petra Berger en Jan Vayne – 26 maart 2017

In maart 2016 gaven Petra en Jan voor het eerst een concert in het sfeervolle kerkje ’t kerkhuys in Spanbroek.

Het was een bijzonder mooie ervaring voor zowel Jan en Petra zelf, als voor alle aanwezigen. Vandaar dat er nu een vervolg komt! Op zondag middag 26 maart 2017 zullen Petra en Jan de lente inluiden met nieuw repertoire en de mooiste stukken uit hun bestaande oeuvre. Na afloop zal er gelegenheid zijn voor een ‘meet & greet’. Kaarten zijn online te bestellen a 23,00 per kaart. Er vinden geen reserveringen plaats. Het is ook mogelijk voorafgaand aan het concert bij de ingang van de kerk kaarten te kopen, echter alleen indien er nog kaarten beschikbaar zijn. Vol is vol..

kaartverkoop aan de kassa: 25,00 per kaart.

Online kaartverkoop : http://petraberger.nl/

Zondagmiddag matinee kerkconcert Petra Berger en Jan Vayne

Door op 26 apr 2016 in Nieuws

Zondagmiddag matinee kerkconcert Petra Berger en Jan Vayne

Sfeervol en intiem concert met repertoire uit de wereld van de klassieke muziek, lichte muziek en kleinkunst.

Deze twee muzikale talenten, die als solisten de al jaren grote successen oogsten, bundelen sinds een aantal jaar hun krachten, zowel live op de bühne als op cd. Petra en Jan combineren op unieke wijze de wereld van de klassieke- en de lichte muziek en bezitten het vermogen “een gevoelige snaar” te raken bij hun publiek
Het repertoire is breed en omvat naast eigen stukken van hun met goud en platina bekroonde cd’s ook prachtig en herkenbaar materiaal uit de wereld van de popmuziek, kleinkunst, musical, en cross-over ; de populaire mix van klassiek en pop. De samenwerking tussen Jan Vayne en Petra Berger ontstaat in 2005 wanneer zij besluiten samen op tournee te gaan met de theaterconcerten “Van Bach tot Abba” en “Dichtbij”. Op veler verzoek verschijnt in 2009 hun album “Crystal” waarvan er duizenden exemplaren over de toonbank gaan.

Closer than Ever .In een intieme setting brengen zij repertoire uit verschillende muziekgenres. Eigenzinnig, ontroerend, inspirerend, persoonlijk en dit alles gepresenteerd met een vleugje luchtigheid en humor.
De vocale veelzijdigheid van Petra en Jan’s indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken. De uitvoeringen hebben als gemeenschappelijke deler dat het de luisteraar niet onberoerd zal laten.

Er zijn ongeveer 200 plaatsen beschikbaar op de locatie.

Datum : 27 November 2016
Aanvang: 14.30 uur
Adres: Berkhouterkerk, Kerkebuur7 172 te Berkhout
informatie over de locatie: www.berkhouterkerk.nl

Kaartprijs bij online bestelling en betaling: 23,00
Kaartprijs aan de kassa op de dag van het concert: 25,00

Reserveren kunt u hier

Pin It on Pinterest

Share This