Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Pianovirtuoos Jan Vayne & oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas

Pianovirtuoos Jan Vayne & oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas

Politiek als muziek in uw oren!

Politiek en muziek gaan goed samen. Dat bewijst het onverwachte duo pianovirtuoos Jan Vayne en oud-Kamervoorzitter Frans Weisglas. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens een toevallig zeer succesvol gezamenlijk optreden. De geboorte van een uniek programma!

Bent u voor uw klantendag of personeelsbijeenkomst op zoek naar een zakelijke interactieve presentatie omlijst door prachtige vleugelimprovisaties? Dan is dit programma een echte aanrader! Muziek is immers de kortste weg naar elkaar.

Frans Weisglas interviewt Jan Vayne op “de wereld draait door” wijze over Jan’s inspiratie, achtergrond en drijfveren. Jan Vayne doet hetzelfde bij Frans Weisglas. Zij praten daar samen over door en bekijken ook de actualiteit van de dag. Hierdoor ontstaat een prachtig samenspel waarbij de humor zeker niet ontbreekt.

Frans weet zakelijke deskundigheid te combineren met een op de praktijk gerichte aanpak. Frans spreekt over zijn ervaringen als diplomaat en politicus. Hij werkte 12 jaar in binnen- en buitenland voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken en was 24 jaar Tweede Kamerlid. De laatste 5 jaren was hij Voorzitter van de Tweede Kamer. Hij is nu onder meer ambassadeur voor Terre des Hommes. Frans Weisglas geeft een kijkje achter de schermen van het Binnenhof en spreekt over actuele politiek in binnen- en buitenland.
Op alerte en humorvolle wijze wordt u door hem en Jan op nieuwe ideeën gebracht. U gaat naar huis met talloze tips die u de volgende dag direct in de praktijk kunt toepassen!

Het programma wordt afgesloten met een wervelend muzikaal optreden van Jan Vayne, waar het publiek ook actief in participeert. Jan maakt prachtige improvisaties op verzoeken uit de zaal. Er is volop interactie. Dat zorgt voor een mooi samenspel tussen Frans, Jan en uw gasten.

Kortom: Vayne en Weisglas staan garant voor een bijzonder geslaagd evenement. “Politiek als muziek in uw oren!” Uw gasten praten er nog lang over na!

Foto bovenin: Carolien Achterbosch

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail me gerust. Met plezier bespreek ik met u de diverse mogelijkheden!

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This