Het exclusieve boekingskantoor voor Jan Vayne

Jan Vayne & LA The Voices

Jan Vayne & LA The Voices

Remko HarmsRoy van den AkkerRichy Orson Brown en Peter William Strykes. Zij vormen samen (voorheen met Gordon) dé zangsensatie LA The Voices.

LA, The Voices staan garant voor een smeltkroes van pop en klassieke muziek op een hoogstaand niveau dat in Nederland nooit eerder is vertoond. Hier staan vier mannen met stuk voor stuk individuele kwaliteiten. Dit quartet zorgt als geen ander voor kippenvel en emotie in muziek. Met zangstemmen die variëren tussen klassieke tenor, bariton, pop en zelfs rock geven de mannen een duidelijk muzikaal visitekaartje af aan de Nederlandse muziekindustrie.

Samen met Jan Vayne brengen ze een prachtig akoestisch ingetogen, gepassioneerd repertoire. Deze bundeling van krachten creëert een chemie die leidt tot ongekende muzikale hoogstandjes. Een uniek, onnavolgbaar concert. Verrassend, ontroerend en bovenal meeslepend. Jan, Remko, Roy, Richy en Peter zorgen voor een onvergetelijke muzikale beleving!

Met behulp van producers Bas van den Heuvel en Maurice Luttikhuis is inmiddels de singel “Dit zijn wij” uitgekomen. Als voorbode van het in het najaar 2013 te releasen album van LA The Voices.

LA the Voices en Jan Vayne zijn ook te boeken samen met Pearl Jozefzoon eventueel aangevuld met strijkers.

Genoemde artiesten zijn ook solo te boeken bij Vayne Bookings.

Bent u geïnteresseerd? Bel of mail me gerust. Met plezier bespreek ik met u de diverse mogelijkheden!

Vayne Bookings
Petra van Hazendonk
M: 06-12705410
E: petra@janvayne.nl

Pin It on Pinterest

Share This